חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סגל נ' בנק איגוד לישראל בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
2564-04,2162-05
13.9.2011
בפני :
חגי ברנר

- נגד -
:
יגאל סגל
:
1. בנק איגוד לישראל בע"מ
2. יגאל סגל
3. רביב סגל
4. אורן סגל
5. בנימין סגל

החלטה

החלטה

לנוכח ריבוי ההליכים שהוליד הסכסוך בין הצדדים יש לנקוט באחת משתי דרכים: הדרך הראויה לכאורה היא איחוד התיקים כולם בפני מותב אחד והוא זה שגם יקבע את סדר שמיעת הפלוגתאות. הדרך השניה היא להורות על עיכוב ההליכים בחלק מן התיקים על מנת שיווצרו השתקי פלוגתא בתיק שיתברר לגופו של ענין.

כפי שציינתי קודם לכאורה הדרך המועדפת היא איחוד ולא פיצול אך בענין זה יש גם לשמוע את עמדתו של יגאל סגל שאיננו נוכח כאן היום.

הצדדים הודיעו שביום 05.10.2011 תתנהל ישיבת קדם משפט בפני כב' השופט גייפמן ובה יהיה נוכח בא כוחו של יגאל סגל ועל כן באותו דיון ניתן יהיה לקבל את עמדתו בשאלת האיחוד.

הצדדים יעדכנו את בית המשפט בדבר תוצאות אותו דיון ובהתאם לכך יקבעו המשך ההליכים בתיק זה.

כמו כן, לבקשת הנתבעים, ניתן בזה צו גילוי מסמכים הדדי לביצוע תוך 60 יום.

המזכירות תשלח את ההחלטה לעו"ד אילן בומבך (בא כוחו של יגאל סגל).

התיק נקבע לתזכורת פנימית ליום 25.10.2011.

ניתנה והודעה היום י"ד אלול תשע"א, 13/09/2011 במעמד הנוכחים.

חגי ברנר, שופט

רשם בית המשפט המחוזי

בתל אביב - יפו

הוקלד על ידי: אסתר סודאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>